Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев беше недоволен след дербито с ЦСКА (0:0). Шефът в клуба от Разград призна, че във втори пореден мач "орлите" не получават чиста дузпа, а също така играчи на домакините са му признали, че е имало ситуации за червен картон за футболист на ЦСКА.

"По-скоро сме недоволни, тъй като сами изпуснахме трите точки. Почти бях сигурен, че ще бием, но резултатът е 0:0. Като зрител, смятам, че беше хубав мач и затвърждава възходящата тенденция, в която се намира Лудогорец. Лека-полека напипваме верния ритъм. Знам, че не показваме това лице, което феновете очакват, но мисля, че нещата вървят в правилната посока", каза Петричев. 

"Рядко коментираме съдиите, но се посъветвахме с колегите и възнамеряваме да пуснем жалба, тъй като втори пореден мач не ни дават чиста дузпа. Ако това е феърплеят, за който говорихме в началото на първенството, това е в ущърб за Лудогорец. Не говоря само за ситуацията с дузпата, тъй като момчетата ми казаха, че е имало ситуации, в които играч на ЦСКА е заслужавал червен картон. Мисля, че сме в пълното си право да подадем жалба", коментира Петричев.

"През миналия сезон в няколко мача отчетливо загубихме точки заради съдийски грешки. Сега виждаме пак, че втори пореден мач е така. Очевидно така се виждат наченки на някаква тенденция. Ще наблюдаваме внимателно, но първо ще анализираме нашите грешки. Ако си бяхме вкарали ситуациите, нямаше да водим този разговор. Надявам се за този прословут феърплей да не е в наш ущърб", добави шефът в Лудогорец. 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020