Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Премиерът на Унгария Виктор Орбан беше специален гост на мача с МОЛ Види, завършил 0:0. Той пристигна на стадион "Лудогорец Арена" половин час преди началото на срещата от втория квалификационен кръг на Шампионска лига.

Ръководството на Лудогорец в лицето на собствениците Кирил и Георги Домусчиеви, президента Александър Александров, изпълнителния директор Ангел Петричев и председателя на борда на директорите Теменуга Газдова проведе разговор с Виктор Орбан.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Премиерът на Унгария получи подаръци от българските си домакини, след което зае мястото си в официалната ВИП ложа. Орбан изгледа мача в компанията на Кирил и Георги Домусчиеви, както и на собственика на МОЛ Види.

Министър-председателят на Унгария е привърженик на МОЛ Види, дори живее до стадион "Панчо Арена", където на 1 август Лудогорец ще гостува за реванша. 

Решителният сблъсък за класиране в третия квалификационен кръг на Шампионска лига ще се играе във Фелчут. Селото с население от близо 1700 жители е известно като най-богатото в Унгария именно благодарение на Орбан, който го развива много успешно в последните години.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019