ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Капитанът на българския национален отбор и Лудогорец Кирил Десподов е пред трансфер в ПАОК, а в Гърция разкриха тайни подробности относно действията на „двуглавите орли“ от Солун.

Вчера спортният директор на българските шампиони Георги Караманджуков съобщи ексклузивно пред БЛИЦ, че именно ПАОК и Олимпиакос са най-близо до привличането на футболист №1 на страната за 2022 г. След това гръцките медии информираха, че 26-годишният нападател е очакван днес в Солун за медицински прегледи.

В южната ни съседка гръмнаха с новината, че при положителен резултат от тестовете, Кирил ще подпише четиригодишен договор с ПАОК, а заплатата му ще бъде над един милион евро на сезон.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Тази сутрин гръцките медии обявиха, че "черно-белите" от три години са очаквали благоприятна възможност за привличане на Десподов. Такава се е появила една през настоящото лято, когато звездата на Лудогорец изрази желание да напусне, а договорът му с „орлите“ изтича в края на сезона.

Българският национал е следен от скаутите и треньорите на ПАОК от 2020 г. Накрая лично собственикът Иван Савидис се е заел с осъществяването на сделката.

В южната ни съседка твърдят, че бизнесменът е постигнал пълна договореност по трансфера, който ще бъде на стойност 3,5 милиона евро. Всичко е протекло при пълна секретност и именно заради това едва вчера се разбра за интереса на "двуглавите орли". От обкръжението на Савидис са се свързали с агента на Кирил Десподов, който е направил връзката с Лудогорец.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!