Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков обяви съдбата на една от звездите на тима Бърнард Текпетей на фона на сериозния интерес към него и коментира възможността „орлите“ да се подсилят с още футболисти до края на зимния трансферен прозорец.

„Истината е, че има сериозен интерес за Бърнард Текпетей. Той направи много силна година и неслучайно бе избран за най-добър чужденец в България, но знаете ситуацията с контузията на Рик (б.р – Джонатан). На този етап няма да бъде продаден. Винаги съм казвал, че в Лудогорец всеки идва и това е част от неговата стъпка в неговата кариера“, започна Георги Караманджуков пред Дарик радио.

„Радвам се, че силната му пролет, когато вкара важни голове и есента, която също му беше на високо ниво, се виждат от много сериозни грандове, които го харесват и го желаят, дават много добри пари, но категорично на този етап няма да се разделим. С никого няма да се разделяме. Това е отборът, с който Лудогорец ще се бори за целите си през пролетния полусезон“, продължи той.

Караманджуков коментира и слуховете за трансфер на крилото Кайо Видал: „В Лудогорец, когато всичко е факт, тогава информираме. Наблюдаваме няколко футболисти. До 28-и февруари (б.р. – краят на трансферния прозорец в България) има доста време. Не изключвам, че е възможно да се подсилим на определени позиции.“

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023