Попълнете търсена ключова дума или фраза

Шимунджа: Динамо е класен отбор, наказва грешките

https://blitz.bg/sport/ludogorets/shimundzha-dinamo-e-klasen-otbor-nakazva-greshkite_500942.html Blitz.bg/Sport

Имахме прекалено много положения, заслужавахме равенството, заяви словенецът

снимка: LAP.bg
1 от 1

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа остана доволен от играта на „орлите“, въпреки че те загубиха с 1:2 от Динамо (Загреб) в първия мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

„Добро представяне от наша страна, няма как да сме доволни от резултата, това са елиминационни двубои. Имахме ранни шансове, след това ни вкараха два гола. Борихме се с воля и увереност. Не бяхме сред късметлиите. Допуснахме два гола – единия от статично положение, Динамо е класен отбор, наказва грешките. Заслужавахме равенството. Имахме прекалено много положения", сподели Шимунджа след мача.

"Всеки футболист се бореше за човека до себе си. Действахме като отбор. Липсваше ни късмет днес. Това е един двубой, нормално е да се случва. Важно е, че показваме качество. Ако бъдем толкова убедителни в Хърватия, можем да стигнем до успеха. Пьотровски и Иван Йорданов започнаха колебливо, но след това влязоха в мача. Доволен съм от тях. Понякога резултатът не отразява действително показаното на терена. Резултатът не е добър. Смятам, че можем да стигнем до победа“, добави словенският специалист.

Случи се нещо много любопитно при жребия на Лудогорец за Лига Европа

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

Още по темата

Коментирай

5 Коментара