Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа заяви, че българският шампион търпеливо ще чакат своя момент в реванша срещу Динамо (Загреб) от третия квалификационен кръг на Шампионска лига. "Орлите" загубиха с 1:2 първия мач в Разград, а реваншът е утре на стадион "Максимир" в Загреб от 21:00 часа българско време.

"Изиграхме много добър мач срещу Динамо преди седмица, но не съм доволен от резултата, защото не трябва да играем красиво, а ефективно и да постигнем успех. Динамо е голям клуб, уважаваме всеки съперник, но трябва да гледаме нашия отбор. Аз съм от съседната държава и познавам много добре манталитета на Динамо, на феновете, които ще окажат влияние. Наясно сме, че ако искаме да продължим в следващата фаза, трябва да победим, но това не означава, че трябва да вкараме гол в първата минута. Трябва да бъдем умни и да чакаме своя момент", коментира Шимунджа на пресконференцията преди мача.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Всички знаем какво направи Пиерос Сотириу за нас, ще ни липсва, но това дава шанс на други играчи да покажат защо са в Лудогорец. Не искаме да се оплакваме, утре останалите футболисти ще покажат своята класа. Ние не сме единственият отбор с проблеми. Приемаме го и търсим варианти да разрешим тези проблеми. Не можехме да избегнем трансферите на основни играчи, дали това ми харесва или не - няма значение. Приемаме го и продължаваме напред", добави словенският специалист.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК