Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа прие спокойно равенството 2:2 като гост на ЦСКА 1948 в мач от третия кръг на efbet Лига.

„Да, допуснахме обрат, но във футбола се случва всичко. Равенството е заслужено. Не съм доволен, най-вече от енергията ни и някои тактически моменти. В крайна сметка 2:2 срещу този съперник беше заслужен резултата. Беше доста качествен сблъсък. Имаше агресия, атаки и от гледна точка на двата отбора равенството е заслужено“, сподели Шимунджа след мача.

„Знам, че в кондиционно отношение сме на високо ниво, но съм недоволен от това, че дадохме инициативата на съперника, който имаше време да взема решения пред нашата врата. Ние показахме характер и вкарахме бързо след втория им гол. След това те нямаха положения, а ние имахме шансове да стигнем до победата. Знам, че разполагам с много качествени състезатели, но като цяло тази вечер като отбор не бяхме достатъчно агресивни. Трябва да използваме контраатаките. Те имат много енергия в отбора, имат качествени футболисти и имат идеята как да играят. Да, разбира се, ще анализираме мача, който изиграхме и ще се подготвим за мача с Шамрок“, добави словенският специалист.