Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев коментира предстоящия мач с Ботев (Враца). Двубоят от осмия кръг на efbet Лига е утре от 20:30 часа. 

"След двубой в Европа винаги е трудно да се пренастроиш към срещите от нашето първенство", коментира Генчев, изразявайки опасенията си относно нагласата на своите играчи след драматичното 2:2 с Марибор и класирането в груповата фаза на Лига Европа.

"Очаквам много тежък мач във Враца. Ботев играе успешно като домакин", категоричен е младият специалист, който наследи Стойчо Стоев и успя да класира шампионите в групите на Лига Европа. 

Генчев призна, че ще направи промени в стартовия състав на тима в сравнение с равенството в Марибор - "Вероятно ще има ротации, но ще ги видите на терена във Враца".

Младият специалист каза мнението си и за развоя на битката за титлата в първенството. "Всички претенденти направиха грешни стъпки. Няма клуб, който да е дръпнал пред останалите. Не смятам, че загубата на точки от страна на нашия отбор ще са фатални. Но не трябва да се повтарят", завърши Станислав Генчев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020