Временният треньор на Лудогорец Станислав Генчев сподели след победата с 3:1 под проливния дъжд в Монтана, че не може да каже докога ще остане начело на тима. Той потвърди, че контузията на Ихинио Марин е сериозна.

„Мачът беше добър за нашия отбор, въпреки че получихме ранен гол. Закономерно обърнахме резултата и можехме да победим с по-голяма разлика. Най-важното бяха трите точки, защото след двата неуспешни мача имаше насъбрало се напрежение. Имаме пропуски, които трябва да оправим час по-скоро, защото в Европа тези грешки се наказват“, коментира Станисав Генчев след мача.

„Не мога да кажа конкретно каква е травмата на Марин. Докторът каза, че е тежка контузията и дълго време ще отсъства от игра. Изключително голяма загуба за нашия отбор. За първи път играем в такава формация без централен нападател. Елвис Ману е интелигентен футболист и за това реших да заложа на него“, потвърди Генчев тежката травма на Ихинио Марин.

„Когато стават такива промени, значи нещо не е вървяло. Това е негативен момент за Лудогорец. Надяваме се час по-скоро да излезем от тази позиция. Футболът в България може да не е от най-добрите, но е труден. Не мога да кажа докога ще остана начело на Лудогорец. На тази тема не сме водили разговори. Програмата е доста тежка, на всеки три дни имаме мачове. ЛАСК Линц е много сериозен отбор. Те като всеки един тим имат своите слаби и силни страни. Дано се върнем с победа оттам. Гледали сме отбора на ЛАСК. От утре ще започнем по-конкретна подготовка за този мач“, каза още специалистът по повод раздялата с Павел Върба и предстоящия мач в Лига Европа.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа