Tреньорът на Лудогорец Станислав Генчев коментира победата на своя тим над Ботев (Пловдив) с 2:1 в последния мач на отбора за тази календарна година.

"Имахме малки затруднения, особено през първото полувреме. Тогава създадохме малко голови положения и по-трудно намирахме път към гола. През втората част бе по-добре, но допуснахме много груба грешка, от която противникът вкара попадение и можеше да стигне до нещо повече. Не започнахме мача така, както го бяхме планирали. Може би не дадохме всичко най-добро от себе си.

Проведохме много разговори, че трябва да се потрудим доста, за да си заслужим победата. Бяхме длъжни да направим всичко, за да спечелим трите точки. Хубаво е, че успяхме да победим и се надявам догодина да сме още по-силни", започна Генчев.

"При всички положения е добре, че имаме аванс от 6 точки, но сега най-важно е футболистите да си починат и когато се съберем за подготовката, всички да дадат максимума от себе си, защото през тази година бяхме далече от желаната визия на отбора.

Има много неща, по които трябва да се работи. Нашият отбор трябва да постоянно да създава положения, а през последните мачове не беше така. Има върху какво да се работи.  В момента аз съм треньор на отбора, ако има промени, ще ги разберете от ръководството. Но в момента аз съм треньор", заяви Генчев.