Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев се надява да се разбере с "орлите" и да подпише нов договор. Бранителят сподели след победата с 2:0 над Ботошани, че желанието му е да остана на „Лудогорец Арена“. „Получи се добра проверка като за първи мач. Беше важно да се опазим здрави и да се вложим максимално физически. Мисля, че контролирахме мача. Те нямаха кой знае какви положения пред нашата врата. Най-важното беше треньорите да видят физическите ни възможности и кой докъде е стигнал“, коментира Терзиев пред Диема Спорт.

"Физическите ми възможности за този етап от подготовката са добри. Трябва да се влагаме в тренировки и мачовете, защото конкуренцията в Лудогорец е голяма. Има умора в краката, тренираме по два пъти, но това са изискванията на треньорите. Цялата ни подготовка е насочена върху мачовете с Милан и втората част на шампионата. Тази година конкуренцията е много голяма“, продължи опитният бранител. 

„Имам предложение за нов договор. Само трябва да се разберем. Аз съм дал много на Лудогорец, както и клубът на мен. Най-важното за мен е да играя в колкото се може повече мачове през пролетта. Това е фикс идеята на всеки един футболист. Моето желание е да остана, трябва да се разберем. Атмосферата в отбора е добра, колективът е добър, за момента няма нови. Няма групички и не се делим. Ние сме като едно цяло“, каза още Георги Терзиев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018