Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутори говори преди утрешния първи мач от елиминациите за влизане в групите на Лига Европа с грузинския Торпедо Кутаиси (19:00 часа). Разградчани гостуват, а бразилецът показа завидно самочувствие пред домакините, като каза, че тимът му идва за победа.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Тук сме, за да спечелим мача. Това е нашата цел, но знаем, че ще ни е тежко, защото уважаваме съперника си. А за да покажеш уважение към съперника си, става само като покажеш абсолютно всичко най-добро от себе си. Точно това смятаме да направим на терена. Искам всички да са концентрирани физически и психически. Няма контузени, всеки е напълно здрави и готови за мача.

Очакваме, че съперникът има качества да ни създаде проблеми. Трябва да покажем силни качества и да покажат най-доброто от себе си, за да извоюваме по този начин добър резултат. Изгледал съм много мачове на Торпедо, анализирал съм ги, ще влезем в мача с правилна настройка. Предполагам, че и те са ни гледали и анализирали. Двата мача са 180 минути, може да има и продължения, затова най-важното е да изработим правилна стратегия и очаквам точно това от моите момчета.

Един отбор е отворена система, винаги идват и си тръгват играчи. Нашата цел не е просто да взимаме играчи, за да влезем в групите на Лига Европа, а искаме да направим силен отбор за силен сезон като цяло. Така че не можем да кажем засега дали това е всичко като нови попълнения. Това е напълно нормален процес, може да има и нови, може и да няма.

Утре предстои просто един мач, аз работя във футбола от 44 години, така че това е просто поредният мач в моята кариера. Но най-важният мач в моята кариера винаги е следващият", завърши Пауло Аутуори пред медиите. 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа