Треньорът на МОЛ Види Марко Николич обяви Лудогорец не е никаква тайна за него и добре познава българския отбор. Тази вечер в Разград унгарският тим, известен доскоро като Видеотон, гостува на „орлите“ в първи двубой от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

"Знам всичко за Лудогорец! Гледали сме всички техни мачове до момента през сезона и сме запознати с играта им", коментира Николич на пресконференцията преди мача.

"Доволен съм от показаното в първия кръг на унгарското първенство срещу Варда. Победата с 4:0 бе добра, но истината е, че нивото сега е друго. Лудогорец е много силен отбор, който ни превъзхожда с опит в Европа. Трябва да играем на съвсем различно ниво и да имаме съвсем друга подготовка, за да успеем да ги победим", обяви бившият треньор на Партизан и Олимпия (Любляна).

"Преди година Видеотон отстрани Бордо, а не беше фаворит. Това обаче не значи нищо, защото този мач с Лудогорец е съвсем различен. Друго време е и няма смисъл да се правят сравнения", анализира Марко Николич.