Централният защинтик на ирландския шампион Крусейдърс - Марк Маккристъл, коментира предстоящите мачове с Лудогорец от квалификациите на Шампионската лига. Опитният бранител смята, че неговия тим няма какво да губи срещу разградчани, който определя за фаворит в сблъсъка. 

"През миналия сезон те стигнаха до 1/16-финалите на Лига Европа, така че със сигурност имат сериозни качества. Ще бъдат трудни мачове. За нас всеки съперник щеше да бъде тежък, но аз много се вълнувам. Всеки иска да играе срещу топ отборите и да види възможностите си срещу силните играчи в Европа, така че ние очакваме с нетърпение предизвикателството. А и в крайна сметка, няма какво да губим. Ще отидем там и ще дадем всичко от себе си, за да постигнем добър резултат. Трябва да се насладим на тези мачове. Дали ще успеем, нищо не се знае. Със сигурност се нуждаем от позитивен резултат от първия мач, върху който са стъпим за реванша", коментира Маккристъл.

"Очевидно е, че Лудогорец е силен отбор и всички смятат, че те ще продължат, но нашата цел ще бъде да ги затрудним максимално. Тези европейски отбори разполагат с много технични футболисти и умеят да разиграват отлично. Ние също трябва да владеем добре топката, защото може да изпаднем в ситуация, в която да се наложи да я гоним през повечето време. Предполагам, че температурите също ще бъдат високи, което ще направи мача в Разград още по-тежък за нас", каза още Маккристъл.