Треньорът на Лудогорец Павел Върба коментира поражението с 0:1 от Цървена звезда във втората контрола на шампионите в Турция.

“Мач с две лица. През първото полувреме трябваше да се борим с агресивната преса и твърдата игра на Цървена звезда. През второто изнесохме играта, но не успяхме да реализираме своите положения.

През първото полувреме изпробвахме нещо по-различно, но като цяло проблемът бе, че не успявахме да задържаме топката в атака. Там бяха проблемите ни, а не променената схема", започна Върба.

"Този мач показа онова, което искахме да видим. Играчите показаха сърцата игра и от това можем да изхождаме. Познавам отбора. Второто полувреме показахме истинското си лице. Битон можеше да отбележи, една греда и още няколко ситуации. Показахме добро лице. Това беше най-силният ни съперник до момента в подготовката ни", продължи наставникът на Лудогорец.

"Имаме върху какво да работим. Най-вече на база на първото полувреме. Следващите ни съперници няма да бъдат на това ниво, на което бе днешният ни противник, но ще видим”, каза Върба.

БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020