Треньорът на Лудогорец Павел Върба обяви, че ще иска възможно най-много победи в първенството, докато тимът не е зает с евроучастия. Специалистът говори преди утрешното дерби с Локомотив (Пловдив) в Разград 21:00 часа, като каза, че отборът му започва да изглежда по желания начин.

"В последните три мача спечелихме два пъти навън и веднъж у дома. Подобрихме някои неща и се приближаваме до начина, по който искаме да изглеждаме", коментира Върба. 

"Разочарова ни обаче това, че не успяхме да преодолеем съперника в Шампионската лига и да продължим напред. Сега целта ни е да влезем в групите на Лига Европа и аз затова съм тук. Не знаем какъв ще бъде жребият, така че още не можем да си правим и планове", добави той. 

"Засега ще се съсредоточим върху вътрешното първенство. Нямаме европейски мачове скоро, но имаме тежки противници и в България. Много е важно да печелим възможно най-много още в началото на първенството."

"В началото на трансферния прозорец не бяхме много активни, но в последните няколко седмици привлякохме нови играчи, които много ще ни помогнат. Надявам се възможно най-бързо да се приспособят към клуба и начина ни на игра. Те тренират добре и се надявам да вдигнат класата ни", каза още Павел Върба.