Добри новини получиха в Лудогорец преди двубоя с Левски в четвъртък от 1/4-финалите за Купата на България (19:00 часа). 

Играчите от разградския тим бяха тествани за коронавирус след визитата до Милано за реванша с Интер в Лига Европа (1:2), а преди минути излязоха и вторите им проби.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Те, подобно на първите, са отрицателни, което означава, че играчите са напълно здрави и няма да има проблем да излязат на терена и това да е безопасно за тях и за съперниците им.

През последните дни отборът на Лудогорец бе настанен в базата на националния отбор в Бояна, където изчака да мине необходимият период за втори тест, който да даде 100-процентова гаранция, че никой в Лудогорец не е заразен с коронавирус. По тази причина бе отложен и мачът с Арда.

ПФК Лудогорец възстановява нормалния спортно-състезателен и тренировъчен процес и започва подготовка за предстоящия мач с Левски от турнира за Купата на България.

Ръководствoто на Лудогорец изказва специални благодарности на българското правителство, Военно-медицинска академия и на Кризисния щаб за борба с коронавируса за съдействието и съпричасността по опазване здравето на футболистите, треньорите и служителите в ПФК Лудогорец.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020