Футболистите на Лудогорец минаха за втори път тест за коронавирус и до часове трябва да стане ясно дали срещата с Левски от 1/4-финалите за Купата на България ще се състои по програма.

Тази сутрин специалисти от ВМА посетиха базата на БФС в Бояна, където шампионите са под карантина, за да вземат проби от играчите, треньорите и останалите лица от щаба на "орлите", научи БЛИЦ.

Както вече стана ясно, резултатите от първите тестове са негативни. Те бяха направени веднага след завръщането на отбора от Милано след реванша с Интер (1:2) от 1/16-финалите в Лига Европа. 

По време на целия си престой на италианска земя всички в Лудогорец спазваха стриктно сериозни мерки за сигурност, заради което получиха похвали от началника на кризисния щаб генерал-майор Венцислав Мутафчийски.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

За допълнителна сигурност "орлите" останаха в базата на националния отбор, където провеждат тренировките си. Мачът с Арда от 23-ия кръг на efbet Лига беше отложен поради мерки за сигурност, а ако и вторите тестове са негативни, срещата с Левски за Купата на България остава по програма. Четвъртфиналът е в четвъртък от 19:00 часа на "Герена".

Резултатите от пробите ще станат ясни по-късно днес.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020