Нападателят Жоао Пауло ще започне лятна подготовка с Лудогорец, но е малко вероятно да остане за постоянно в Разград. БЛИЦ СПОРТ научи, че "орлите" планират да продадат бразилеца, който тази зима премина под наем в Ботев (Пловдив). 30-годишният нападател играе много силно за "канарчетата", като успя да реализира няколко попадения. 

Преди дни Пауло наказа и ЦСКА за победата с 2:1, след която Лудогорец си гарантира и на теория седмата поредна шампионска титла. Въпреки силните игри за "канарчетата", в Разград не смятат да се доверяват на футболиста, който е поставен в трансферната листа и ще бъде продаден това лято. В Ботев ще опитат да задържат Пауло, но за целта ще трябва да заплатят трансферна сума на колегите си от Лудогорец. Очаква се "орлите" да получат оферти за бразилското острие и от чужбина.

Ако все пак остане в Ботев, Жоао Пауло ще има още един конкурент в атака. БЛИЦ СПОРТ научи още, че Васил Шопов от Дунав вече е подписал предварителен договор с "канарчетата", който ще влезе в сила от юни месец.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА