Наставникът на Лудогорец Антони Здравков не остана особено доволен от представянето на играчите си в последната контрола на турска земя - загубата с 1:3 от Цървена звезда. "През първите 20 минути не подходихме добре в мача. За мен е много негативна и играта на Цървена звезда - много здраво, много своеволно с фауловете. Много груби нарушения, които респектираха нашите играчи и те се пазеха. След почивката съперникът започна да играе нормално и стана хубав мач", каза Здравков пред Диема Спорт. 

"Няма кой знае колко много плюсове. Единият от головете беше с грешен подход от наша страна и няма как да съм доволен", обясни наставникът на "орлите". 

"Основното е свършено, до последно се видя, че нямаха никакъв проблем нашите играчи. Проблем е, че резултатите не са добри, като съотношение на победи и загуби, но основното се свърши и затова бяхме дошли. На резултатите не държа толкова много, колкото на начина, по който се стига до тях. В отбрана играе всеки един футболист, не се справихме добре", добави Антони Здравков. 

"Якуб Швиерчок има здравословен проблем. Той не е в състaва от 3-4 дни. В понеделник ще видим какво е състоянието му. За Давид Рибейро ще решаваме тепърва. Не мога да кажа сега решението си за него, ще го съгласуваме с колегите", добави треньорът на Лудогорец. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019