Наставникът на Монтана Атанас Джамбазки е сериозно притеснен за мястото на тима в Първа лига. След загубата с 1:2 от Берое специалистът каза, че ако отборът му продължава така, ще изпадне от елита.

"През първата част не ни се получи играта както искахме. След смените на почивката показахме, че можем да играем. Проблемите в центъра на отбраната още ги имаме. Мапуку се измъкна и си вкара положението. Нивото в Първа лига ни идва малко високо", коментира Джамбазки пред Диема Спорт.

"Трябва да помислим за нови попълнения, в този вид на отбора правим всичко възможно, но ако продължаваме така, ще изпаднем", притеснен е треньорът на последния в Първа лига.

"Не ми хареса първото полувреме. Подгождаме плахо и чакаме да отбележим и тогава да заиграем. Видях старанието през вторите 45 минути, но в защитата и халфовата линия имаше колебания. Опитахме се направим максималното, но отборът на Берое е по-класният, няма какво да се лъжем", призна специалистът.

"Вижда се, че като имаме четирима в защита, получаваме лесни пробиви по дата фланга. Трябва да тренираме и да мине време. Трудно се получава като сме изпуснали 3-4 месеца. Трудно се наваксва в движение", каза още Джамбазки.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига