ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Бившият адвокат на Михаел Шумахер Феликс Дам разочарова феновете на легендата и попари надеждите им някога да разберат нещо повече или дори да зърнат пилота.

Седемкратният шампион във Формула 1 претърпя ужасяващ инцидент, докато кара ски във Франция преди повече от десетилетие. Той получи тежка черепно-мозъчна травма и оттогава се намира под медицински грижи в семейния дом в Швейцария.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

"Близките на Михаел нямат планове да разкриват подробности около неговото състояние. Никога няма да разберете какво се случва с него", категоричен е Дам, който е медиен консултант на Шумахер от 2008 г. В интервю за Legal Tribune Online той подчерта, че става дума за защита на поверителността.

"Разбира се, често обсъждаме този въпрос. Така че също обмисляхме дали окончателният доклад за здравословното състояние на Михаел да бъде публично оповестен. Но това просто нямаше да бъде краят - този доклад постоянно се актуализира.

Медиите щяха да питат отново и отново, да настояват за нова информация. Вярвам, че повечето му фенове ще се справят добре с това обстоятелство. Хората уважават факта, че поверителността е необходима в тази ситуация", заяви Дам.