ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Огромни усилия са положили лекарите в шуменската болница, опитали да спасят живота на рали шампиона Мирослав Ангелов, обяви д-р Стела Кръстева

Припомняме, че Ангелов загина по време на тренировка край Шумен, а навигаторът му Георги Гаджев е с фрактура на таза.

„Да, господинът беше докаран от екип на Спешна медицинска помощ след ПТП в крайно тежко общо състояние, без да могат да се отчетат витални показатели. Продължихме реанимацията в пълен обем, започната от линейката, но въпреки усилията, без резултат“, каза Кръстева, която е част от екипа, борил се за живота на рали шампиона..

 WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Относно навигатора му – Георги Гаджев, тя разкри, че той е по-стабилно състояние, като е с фрактури, но в съзнание и настанен в реанимация. „Да, той е в по-стабилно състояние, има фрактура на пубисни кости и на Л1, в съзнание е, в момента е стабилен, настанен е в реанимация“.

Д-р Милена Симеонова също заяви, че Ангелов не е имал шанс да оцелее след тежкия инцидент. „Пресрещнахме линейката от колегите от Върбица, беше в много тежко състояние, травматичен шок, с много травми. Имаше слаби жизнени показатели, редки дишания, кръвното му беше на нула, нямаше шанс. Проведохме си КПР, после колегите ги продължиха, направиха всичко необходимо. Доколкото разбрах, навигаторът му го е извадил от колата, това е, което знам“.

Работата по изясняване на обстоятелствата около инцидента продължава. По първоначални данни екипажът се е подготвял за състезание в Румъния.