Екипажът Крум Дончев и Петър Йорданов ще участва в Рали Сърбия, което е втори кръг от българския шампионат за 2011 година.

Церемониалният старт ще е в центъра на Белград на 24 юни (петък) от 18:00 часа местно време. Той ще бъде предшестван от административен и технически преглед по-рано същия ден. По време на същинското рали ще бъдат изминати общо 15 специални етапа като голяма част от маршрута е вече позната на участниците от миналата година.

В момента Дончев и Йорданов се подготвят за надпреварата, извършвайки опознавателни тренировки на сръбското трасе. Те вече описаха етапите от началния ден на ралито, а сега на дневен ред са втората серия отсечки.

"Предстои страхотно състезание в Сърбия. Отсечките са познати на българските екипажи от миналогодишното издание на ралито. След направен тест на автомобила ни Пежо 207 S2000, сме доволни и склонни да мислим изключително позитивно за предстоящия старт. Още повече, след толкова голяма пауза между началния кръг - Рали Траянови врата и предстоящото Рали Сърбия, очакваме с нетърпение отново да бъдем поставени в условията на състезателен уикенд", заяви Крум Дончев.