Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Скандалният мотоциклетист Романо Фенати изглежда ще избегне съдебни дела след постъпката си по време на състезанието от Мото2 в Сан Марино. 22-годишният италианец натисна в движение спирачката на Стефано Манци при скорост 217 километра в час, а след това се извини на целия спортен свят и два дни по-късно реши да сложи край на кариерата си.

„Едно действие, при което съперник се опитва да убие свой колега на пистата при скорост над 200 км/час, натискайки спирачката му, това е непростимо“, сподели Манци пред gpone.com.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

След всички ядове обаче Фенати вероятно ще извади късмет, тъй като жертвата му Манци е решил да се смили над него и да не подава съдебен иск. „Стефано няма да предприема каквито и да е правни действия“, заяви шефката на отбора на Манци в Мото 2 Милена Кьорнер пред „Билд“.

По този начин Романо Фенати вероятно ще избегне съдебен процес, но може да получи други наказания от Международната федерация по мотоциклетизъм (FIM). Утре той трябва да обясни в Женева пред президента на федерацията Вито Иполито какво точно се е случило на състезанието миналата неделя.

СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО ПО ВОЛЕЙБОЛ 2018 - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ