ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Неочакван обрат придоби секс скандала, в който беше замесен директорът на Ред Бул във Формула 1 Кристиан Хорнер. Той беше обвинен в от служителка на отбора, че ѝ е изпращал съобщения и снимки с неприлично съдържание.

Последва вътрешно разследване, при което Хорнер беше оневинен. В същото време стана ясно, че жената, повдигнала обвиненията срещу него е отстранена от работа. Тя е получила съобщение от управата на отбора да си остане вкъщи и да не ходи на работа, но ще продължи да получава пълния размер на заплатата си.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

В същото време 50-годишният Кристиан Хорнер за първи път наруши мълчанието си по скандала и изрази възхищението си от своята съпруга Гери Халиуел (бивша певица от „Спайс Гърлс“) за оказаната подкрепа и поведението ѝ по време на мъчителните дни, в които течеше разследването.

„Съпругата ми показа феноменална подкрепа в трудния момент, през който премина цялото семейство. Много съм щастлив, че тя е част от живота ми. Сега е време да се фокусирам върху състезанията във Формула 1“, заяви Хорнер преди състезателния уикенд в Саудитска Арабия.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!