Единайсетте състезатели, които ще вземат участие във финалния кръг на световния шампионат по мотокрос-фристайл, вече са в София и са готови за утрешното мотоциклетно шоу. "Night of the jumps" отново приковава вниманието в зала "Арена Армеец". Вече са изградени съоръженията за скоковете, поставени са рампите, както и настилката от 1200 кубика пръст. 

В момента вървят довършителните работи в залата, като до тази вечер всичко ще е приключило и готово за утрешния ден. Точно в 11:00 часа в събота състезателите ще направят свободни тренировки по трасето и ще опитат всички елементи, поставени за скокове.

Досега България е била домакин на атрактивното шоу "Night of the jumps" общо шест пъти, като е печелила признанието за най-добър организатор в света в три от тях - през 2012, 2013 и 2015 година. 

Програмата за самото състезание утре (14 декември):
17:00 Вратите на зала "Арена Армеец" се отварят за публика
19:00 Официално откриване (плюс представяне на състезателите)
19:20 Начало на квалификация
20:00 Начало на Best Whip Competition + награждаване
21:10 Начало на Synchro Competition + награждаване
21:30 Начало - финал
22:10 Награждаване състезание и сезон 2019

"Все още има свободни билети за утрешното грандиозно мотоциклетно събитие, които може да си закупите от касата на "Арена Армеец" и в мрежата на eventim.bg. Заповядайте!", отправиха покана от Българската федерация по мотоциклетизъм.