Треньорът на Нефтохимик Христо Янев похвали своите футболисти след домакинското 1:1 срещу Лудогорец в мач от 22 кръг на Първа лига. Според него равенството е заслужено за „шейховете“.

„Доволен съм най-вече от играта, тъй като моите футболисти показаха голямо израстване във всеки един аспект от играта. Видях един колектив, готов да се бори до последната секунда за това, което заслужава. Днес заслужавахме това равенство, колкото и нескромно да звучи“, заяви Янев.

„Притежаваме футболисти с качества, които ни позволяват да правим неща, които досега не можехме да си позволим. Поздравявам играчите за себераздаването. Много малко отбори в България успяват да обърнат мач срещу Лудогорец или да се представят на такова ниво. Това показва, че вървим в посоката, в която искаме“, допълни треньорът на Нефтохимик.

„Ако искаме да печелим точки и да сме конкурентоспособни, трябва да сме агресивни и да се раздаваме като днес. Имаме група от 22-ма човека, като всеки един от тях е важен за отбора. Новите попълнения ни дават съвсем други опции“, сподели още Христо Янев.

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига