Нефтохимик върви към спасителния пояс. Клубът е на път да реши финансовите си проблеми, при това с размах. Галин Анастасов е проявил интерес към това да инвестира в клуба, информира KotaSport.com.

Анастасов е един от топ богаташите на България. Той е известен още като Вафлата, тъй като държи известната марка вафли "Боровец".

Освен това той има инвестиции в хотели и бензиностанции. Лично кметът на Бургас Димитър Николов е провел разговор с мастития бизнесмен. Той е заявил интерес към разширяване на сладкарския си бизнес именно към Бургас.

Галин е бил категоричен, че може да поеме повече от половината разходи по издръжката на клуба, при това на ниво Първа професионална лига. Ако в крайна сметка се стигне до разбирателство, то "шейховете" категорично могат да забравят за проблемите с парите, които имат с днешна дата.

Галин Анастасов е известен и с половинката си - фолк изпълнителката Галена. Двамата са заедно от доста време, а певицата наскоро роди второто му дете. Двойката има по-голям син - Стефан, и тримесечният Александър.