Спортният директор на Нефтохимик Недялко Москов говори по актуални теми около "шейховете". Днес на бургазлии предстои и тежко гостуване на Локомотив (Горна Оряховица) от четвъртия кръг на Втора лига. Двубоят е от 19:30 часа.

"Очаквам победа и нищо друго. Чака ни тежък мач, предвид новия треньор на Локо", коментира Москов.

"Засега съм доволен от представянето. Имаме една загуба от най-добрия отбор в групата (б.р. - 2:4 от Монтана след пълен обрат). Където съм бил, винаги съм искал да играем офанзивно. В момента имаме най-много вкарани голове - 9, а според мен и в края на сезона ще сме най-резултатният тим. Не ме интересува колко допускаме, стига да вкараме повече. Аз съм доволен и на победа с 4:3. Въпросът е да играем атрактивно", каза Москов пред "Тема Спорт".

"Апетитът идва с яденето и ще видим докъде ще стигнем. Ние имаме бюджет 1 милион лева. Чувам, че този на Пирин е 1,5 милиона, а знам, че някои клубове даже достигат до два - два и половина милиона. Сигурно поне 10 клуба имат по-голям бюджет от нашия. Ще видим дали можем да се борим за челно място. Хубавото е, че имаме сработен отбор и добър треньор в лицето на Диян Петков. Лошото е, че сме гости във всеки мач, което не е малко. Поне до двубоя със Септември (б.р. - на 2 септември в 7-ия кръг) ще посрещаме съперниците си в Созопол. После ще видим", допълни Москов.