Наставникът на Нефтохимик Христо Янев беше крайно критичен към играчите си след поредното им поражение - 0:2 при гостуването на Берое. "Не можем да си позволим да се разхождаме на терена в нито един мач, но във всеки двубой май това се получава. Противниците ни вкарват голове от положеията си и после ни става трудно да наваксаме. Това не трябва да ни пречупва", коментира пред Диема Спорт 2 Ицо Янев.

"Трябва да покажем характер, хъс, а това липсва в нашия отбор. Това са хората, с които разполагам за последните два мача и нямам какво да кажа срещу тях. Всеки играч ни е основен, дори три минути да играе, трябва да се докаже", каза младият треньор.

"В крайна сметка има доста повече отбори, които имат доста по-негативни серии от нашата. Можем да бием всеки, стига да се стараем толкова, колкото ми се иска на мен", продължи Янев.

"Загубихме мача в нападение, трябва да променим начина си на мислене. Иска ми се да правим някои неща, но на този етап явно не могат да се получат. Сигурен съм, че ще изглеждаме различно след почивката, стига да вземем хората, които искам. Ще разполагаме със състав, конкурентоспособен на всички останали", амбициран е Янев, който коментира и книгата, която пусна на пазара - "Единственият начин".

"Трябва да правиш това, което искаш и да влагаш цялото си сърце в него, това е рецептата. Има върху какво да се работи, това важи и за мен", каза Янев.

Всичко за Първа лига - ТУК

Tелевизионната програма на Първа лига