Мениджърът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни изрази голямата си радост от класирането в елита на българския футбол. "Орлетата" подпечатаха завръщането си при майсторите след победа с 2:0 над Литекс в Ловеч.

„Очарован съм, футболистите ми са фантастични. Много хора ми казаха, че имам страхотни играчи, но трябва да ги накарам да играят заедно. Всички работехме здраво и се връщаме там, където ни е мястото“, започна щастливият Фийни.

„Хората критикуваха стила ми. Казах ни, че имаме твърде много играчи, но аз исках повече качество. Хората искаха да ме разкарат, да ме махнат. Имаше много негативна енергия. Всичко обаче се получи заради футболистите. Беше трудно, но сега трябва да се насладим, защото в такива времена е нужно на всеки миг да се насладиш. Не ми беше лесно. Познавам футбола, играл съм на високо ниво. Исках играчите да ми повярват, не ме интересуваше мнението на хората. Хората поставяха под въпрос моето назначение, но не съжалявам за нищо. Сега започваме да се подготвяме за елита“, добави треньорът на Пирин.

„Футболистите ще се насладят на това, ще празнуваме. Искаме обаче да спечелим лигата. Литекс е страхотен отбор и са много добре подредени. Това е единственият отбор, който ни открадна точка. Знаехме, че ще е трудно, но след първия гол можеше да вкараме и още. Малко класа от Антон Карачанаков ни спаси", каза още Фийни. 

КЛАСИРАНЕТО ВЪВ ВТОРА ЛИГА