Нападателят на Пирин (Благоевград) Мартин Тошев съжалява, че няма възможност днес да бъде на препълнения стадион "Българска армия" и да подкрепя на живо любимия ЦСКА. Юношата на "червените", който е голмайстор на "орлетата", сподели пред БЛИЦ СПОРТ, че още има приятели на "Армията".

"Постоянно се чувам с Галчев. Имам и други приятели в ЦСКА. Пожелах им успех. Заслужават класирането на финала", каза Тошев.

"За нас е по-добре днес на "Армията" да има продължения. Така беройци ще се уморят повече за мача в неделя", надява се нападателят на Пирин.

Двубоят между "орлетата" и Берое от 30-ия кръг е в неделя от 20:00 часа на стадион "Христо Ботев" в Благоевград.

"Много е важно за нас да спечелим и в неделя, за да се откъснем още повече пред Монтана. Смятам, че няма да имаме големи проблеми с оставането в "А" група. Показахме, че сме добър отбор и заслужаваме място в елита", добави Тошев, който има 8 попадения на сметката си в "А" група този сезон.

25-годишният нападател се надява да продължи да бележи и Ивайло Петев да го забележи. "От мен зависи дали ще ме повика. Ако продължа да бележа, е нормално да попадна в плановете му", завърши юношата на ЦСКА.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!