Наставникът на Пирин Наджи Шенсой за пореден път привлече вниманието. Ексцентричният треньор на "орлетата" е недоволен, че често е глобяван заради това, че си отваря устата и казва нещата в прав текст. Шенсой защити българските си колеги, които по думите му са "мачкани като хамали от "Капалъ Чарши". Косоварят говори след равенството 1:1 с Берое от 30-ия кръг на "А" група.

"Като чужденец или като българин да говоря? Аз съм чужденец, след един месец си тръгвам. Ако съм българин, трябва да мълча. Треньорът тук е смачкан, като хамалин от "Капалъ Чарши" е. Като си изразя мнението ме глобяват", коментира Шенсой пред Диема Спорт 2.

"При ситуацията с Тошев, това е дузпа. Ако нарушението е в наказателото поле - е дузпа. Има правилник. После два жълти картона дава, това е дипломация. Трябва да си малко смел. Трябваше да ги бием с 5:1, дори този резултат трябваше да е на почивката. В този мач не личеше кой отбор се бори за спасение и кой за Европа. Ако Шенсой говори - глобявай, да ме глобяват!", допълни наставникът на Пирин.
 

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!