ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Футболният агент Петьо Костадинов използва платформата на сайта Prosport.bg, за да изобличи лъжи на Димитър Бербатов и екипа му, които те разпространиха преди часове:

"За пореден път Димитър Бербатов и групата около него изпяха хорово три пункта в дезинформация и претенции, които са несъвместими с истината. С една дума - лъжа. С две думи - голяма лъжа. С три думи - много голяма лъжа.

Техните претенции могат незабавно да се превърнат в наши към тях. Наши - работната група, която не щади от времето и средствата си, за да внесе огромен по обем труд в Българския футболен съюз за оптимизация и преструктуриране.

Във видеозапис отговарям на трите дезинформационни точки, защото ако подхвана всички безмислици, ще се наложи да запиша пълнометражен филм.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

ПРЕТЕНЦИИТЕ НА ЛЪЖАТА:

Изумителни са претенциите за норми, които се обсъждат далеко преди да са се изкъпали за последен път след официално състезание. Жалки отправки и претенции за авторство, към стратегии на УЕФА, в които БФС има пряко участие.

Нищожни по темата за дигитализацията и електронното управление. Тежко незнание по правилата за разходване на средствата. Отсъствието на ден опит в привличането на капитали, които да обезпечат проектите.

И ако отговарям, то е защото слугинажът мултиплицира, а кухорогите кимат, като настинал кон в отворена конюшня.

И ТАКА, МОИТЕ ОТГОВОРИ ПО ПРЕТЕНЦИИТЕ ЗА ПРИСВОЕНИ ИДЕИ: