Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Футболист изчезна от ЦСКА заради тоталния хаос и безпаричие, научи БЛИЦ от достоверни източници. Играчът се е появил на тренировка за последно миналия четвъртък, а от петък до днес е в неизвестност.
 
"Нямаме представа къде е. Търсихме го на няколко пъти, но той не отговаряше на многобройните ни повиквания. Накрая си изключи телефона. Някои казват, че се е прибрал в родината си, което е най-вероятно", заявиха наши информатори от стадион "Българска армия".
 
Става въпрос за гръцкия халф Илиас Кириакидис, който пристигна на “Армията” миналото лято от Локомотив (Пд). Полузащитникът рядко попадаше в игра, а през зимната пауза бе на проби в английския Бристъл Роувърс.
 
Преди да си събере багажа и да си тръгне, Кириакидис постоянно недоволствал заради забавените заплати и липсата на професионална организация в клуба. Веднъж той се изпуснал пред съотборниците си, че ако нещата продължат така, ще заведе дело срещу ЦСКА. Играчът мрънкал най-много преди седмица, когато всички футболисти тренираха само десетина минути, след което прекратиха заниманието и поставиха ултиматум - или ни плащат парите, или си отиваме.
 
БЛИЦ припомня, че през есенния полусезон от “армейския” отбор по същия начин изчезна румънецът Александру Пакурар.
 
Миналия сезон същото сториха Иван Караджов и Павел Виданов. Тогава двамата разтрогнаха с ЦСКА по вина на клуба поради същата причина – две неполучени заплати.