Най-голямото спортно събитие в света започва в Рио де Жанейро. Официалното откриване на Олимпиадата е на 5-ти срещу 6 август в 02:00 часа българско време. Всъщност, Игрите започнаха с футболни двубои, но церемонията по откриването ще даде и официалния старт на шоуто. Верен на стила си от години спортният екип на агенция БЛИЦ подготви за своите читатели поредния проект.

Имате на ваше разположение олимпийския сайт на БЛИЦ СПОРТ. В него ще намерите абсолютно всичко, което ви е нужно, за да следите Игрите. В рубриките "ПРОГРАМА" и "ТВ ПРОГРАМА" ще откриете календари с всекидневни подробности за състезанията, както и българските телевизии, които ще ги излъчват директно.

Рубриката "НАШИТЕ И ФИНАЛИТЕ ДНЕС" е българската рубрика. В нея ще отразяваме всеки ден представянето на нашите спортисти. Надяваме се на колкото се може по-добри резултати и дай Боже медали.

"КЛАСИРАНЕ ПО МЕДАЛИ" е онази рубрика, в която ще актуализираме класирането по спечелени отличия след всеки раздаден комплект медали. Може да разгледате и съоръженията, на които ще се провеждат различните видове спорт на Игрите в рубрика "СЪОРЪЖЕНИЯТА".

Изключително се гордеем с рубриката "ИСТОРИЯ". Единствено при нас може да намерите историята на абсолютно всички олимпийски игри до момента в пълни подробности. В това число и българските спортисти, които са участвали на всички Игри, както и спечелените медали.

Над рубриките са нашите спортове. Представили сме всички български спортисти, които ще се състезават на Олимпиадата. Има пълните им визитки, както дисциплините, в които ще се състезават и успехите до момента.

Ежедневните новини са традиция за БЛИЦ СПОРТ, така че очаквайте много любопитни неща от Рио. Както и възможност да наблюдавате състезанията пряко, ако пътувате или не сте пред телевизионните екрани.

Приятна Олимпиада и успех на нашите спортисти!
От екипа на БЛИЦ СПОРТ