Една от най-секси участничките на Олимпиадата в Рио беше изгонена заради секс маратон. Бразилската състезателка по скокове във вода Ингрид Оливейра напусна Игрите защото палувала цяла нощ преди състезание.

Красивата бразилка поискала от партньорката си в скоковете и съквартирантка Джована Педросо да й освободи стаята, за да се усамоти със състезателя по каяк Педро Гонсалвеш.

Джована се опитала да влее малко разум в главата на партньорката си, напомняйки ѝ, че на следващия ден имат състезание. Ингрид обещала, че няма да се бави дълго в леглото и затова Педроса освободила стаята.

 "Краткото забавяне" обаче се превърнало в истински секс-маратон и стаята била освободена доста след изгрев слънце. Малко след това Ингрид и Джована завършиха последни на състезанието и бяха подложени на тежки критики.

Педроса се оплакала на Бразилския олимпийски комитет какво се е случило и каква е била причината за слабото представяне. От федерацията веднага отстранили сладострастната Ингрид Оливейра от олимпийското село.

"Случват се такива неща", коментирала кратко палавата бразилка.