Треньорът на Септември Красимир Балъков говори след победата с 3:1 над Ботев (Враца) в двубой от 35-ия в efbet Лига и засегна темата за бъдещето му и дали ще остане начело на тима от София във Втора лига.

„В предния мач също играхме освободено и направихме добър двубой, още като се борихме за оставане, докато този мач беше за чест и удоволствие. Искахме да завършим първенството с вдигната глава. Знаем какво очаква Септември занапред. Надявам се, че една година ще стигне за завръщането в елита“, заяви Балъков след мача.

„Има развитие, говорим усилено с ръководството на Септември и не сме далече от това нещата да добият някакъв вид. След като всичко приключи, ръководството ще каже“, добави специалистът за бъдещето си.

„Играхме без страх. Видяхте, че влязоха четири млади деца на Септември, които имат светло бъдеще, а ние трябва да живеем с грешките, които правят, за да можем да ги обиграем и ние сме били на тяхното място. На мен ми е напълно ясно, че ще грешат, но трябва да ги подкрепяме. Вече 4 седмици работим заедно и искам да притежаваме топката и да даваме пасове в дълбочина. Има много да се работи, но младите футболисти са така – трябват повторения“, завърши Красимир Балъков.