Септември (София) направи първа тренировка за 2023 година. Играчите на Светослав Петров преминаха медицински прегледи през последните два дни и днес проведоха занимание. 

Към тима се присъединиха новите попълнения Константин Чешмеджиев, който идва от Славия, Митко Митков от ЦСКА, Валентин Йосков от ЦСКА 1948, завръща се под наем Симеон Александров, който през септември беше продаден на ЦСКА.

Към отбора ще се присъединят и отсъстващите днес Асен Чандъров, Реди Каса и юношата на клуба Кубрат Йонашчъ (роден 2006 г.). Първият се завръща от почивка в Дубай. Както е известно, Чандъров е спряган за Левски.

Плеймейкърът Красиян Колев беше продаден на Ботев (Пловдив), а Илия Миланов се раздели със Септември.

"За Асен Чандъров - специално за него, не знам. Аз лично съм щастлив от трансфера на Краси в Ботев. И се радвам, когато наши футболисти отиват на по-високо ниво. Краси специално е минал през всички треньори, които са тук", коментира треньорът на Септември Светослав Петров.

"Нашите цели са ясни на всички. Целта ни е да продължим да играем футбол, който да радва окото и най-важното - да успеем да съхраним мястото си в Efbet Лига", добави младият специалист. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023