Треньорът на Септември (София) Мариян Христов бе горд след страхотния обрат от 0:2 до 3:2 срещу Славия в срещата от 30-ия кръг на Първа лига, група "Б" на втората осмица. 

"Горди сме с обрата. Радваме се за  момчетата. Те знаят какво да правят. Днес се получи. Опитахме се през първото полувреме да се самоубием. През второто полувреме възкръснахме. До 10-ата минута всеки път с по 2:0, 3:0... Как да изляза пред вас, като падаме с 3:0, 4:0, и да кажа, че сме играли добре. Но те действително играха добре. Разгром, тежко, трагично поражение в Пловдив? Това е футболът. Винаги ще правим грешки. Важно е обаче да не са решаващи. Всички грешат", сподели наставникът след мача.

"Ако си издадем всички тайни, ние защо сме треньори. Казах им, че не може да продължим да играем така. През първото играхме по-агресивно, отколкото второто полувреме. Илия Димитров? Остави си един мустак, който му донесе късмет. Всеки отбор наблюдава другите отбори. Резултатите ги знаем. Не мисля, че ни влияят те. Ако печелим, никой не може да ни измести. Купата? Още след мача в Пловдив казах, че вече пожелах късмет на Локомотив Пд във финала", добави Мариян Христов.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019