ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски гостува на Септември в мач от 14 кръг на efbet Лигата. Двубоят на националния стадион „Васил Левски“ започва в 20:30 часа.

Срещата ще е дебют за Светослав Петров начело на Септември. За 44-годишния специалист това ще е първи мач като треньор в елита. Интересното е, че той идва 27 години след дебюта му като професионален футболист в първенството, който също е срещу Левски на „Васил Левски“.

На 15 април 1995 г., когато е само 17-годишен, Петров изиграва първия си мач за мъжете на Добруджа при загубата с 1:2 от „сините“. Като футболист на тима от Добрич има пет срещи срещу Левски и тях записва пет загуби.

В цялата си кариера Светослав Петров има общо 22 мача срещу „сините“ за първенството и купата на страната. В тях е постигнал две победи (1:0 и 3:0). Те са постигнати през 2002 г. с екипа на ЦСКА.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

При втората, играна на 26 октомври, с удар от границата на наказателното поле той бележи второто попадение за „армейците“ при класическия успех. Има и асистенция при равенството 1:1 на 15 октомври 2000 г.

Общият баланс на Светослав Петров в 22-ата му мача като футболист срещу Левски е две победи, 5 равенства и 15 загуби. За първенство статистиката показва два успеха, 4 ремита и 11 поражения. Останалите мачове са от турнира за купата на България.

PFK Septemvri SofiaСЕПТЕМВРИ – ЛЕВСКИЛевски София

Днес от 20:30 часа по Диема Спорт
София, „Васил Левски“
Съдия: Георги Давидов

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
Септември: Шейтанов, Пешов, Арсов, Ас. Георгиев, М. Николов, Ал. Тодоров, Рамадан, М. Стоянов, Чандъров, Кабов, Д. Костадинов
Контузени: няма
Наказани: няма

Левски: Андреев, Галчев, Сундберг, Кордоба, Цунами, Шеху, Кръстев, Стефанов, Роналдо, Уелтън, М. Петков
Контузени: Бари, Петрис
Наказани: няма

Баланс: 10 мача, 7 победи за Левски, 3 равенства, г.р. 22:6 за Левски

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
  
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК