Септември приема Берое в мач от седмия кръг на efbet Лигата. Двубоят започна в 21:00 часа на националния стадион „Васил Левски“, а столичани ще бъдат без двама от титулярите си.

„Постоянно работим и опитваме да вземем поуки от грешките, заради които губим мачове. Имаше липса на късмет, но имаше и тактически неточности. Опитваме да подобрим дисциплината, най-вече в защита“, сподели треньорът на Септември Славко Матич пред „Мач Телеграф“.

„Изправяме се срещу добър отбор, но ще се радваме да вземем трите точки. Успяхме да ги разучим. Уважаваме всеки съперник и знаем техните силни и слаби страни. Ще се опитаме да създадем проблеми на техните бранители“, допълни сръбският специалист.

„Имаме своите кадрови проблеми. Пешво и Кабов не са готови все още и ще пропуснат мача със сигурност. Няма да рискуваме с тяхното включване. Имам своите принципи и до края на сезона има много мачове, в които да вземат участие. Трябва да сме търпеливи и да работим добре, тогава ще дойдат резултатите. Гледаме напред. Трябва време и търпение, за да надградим“, завърши Матич.

СЕПТЕМВРИ – БЕРОЕ

Днес от 21:00 часа по Диема Спорт
София, „Васил Левски“
Съдия: Владимир Вълков

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
Септември: Шейтанов, М. Стойчев, Ас. Георгиев, Ив. Арсов, Ачков, Ас. Чандъров, Каса, Рамадан, Кр. Колев, С. Александров, Д. Костадинов
Контузен: Ил. Миланов, Кр. Пешов, Кабов
Наказани: няма

Берое: Караджов, Д. Стоянов, Д. Пиргов, Ст. Николов, Рука, Серкан, Мечев, Тунгара, Анисе, Траоре, Луизиньо
Контузен: Н. Николаев
Наказани: няма

Баланс: 6 мача, 1 победа за Септември, 5 победи за Берое, г.р. 6:14

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа