Старши треньорът на Лудогорец Игор Йовичевич упрекна състоянието на терена в квартал Надежда, където неговият тим победи с 2:0 Септември (София) тази вечер. Хърватинът обаче остана доволен от играта на тима си.

"Трите точки винаги са важни. Играхме на тежък терен, който се отрази и на двата отбора. Надявахме се игрището да бъде в друго състояние, но това бяха условията днес. Представихме се добре в нападение. Септември също имат добри футболисти, които успяха да ни затруднят няколко пъти. Но ние доминирахме във всички зони на терена и създадохме достатъчно положения", коментира Йовичевич.

Лудогорец е пред подобряване на клубен рекорд от брой мачове без допуснат гол и това може да стане в четвъртък срещу Андерлехт. Йовичевич беше попитан какво очаква от гостуването в Брюксел. 

"Надяваме се да постигнем нов рекорд по чисти мрежи, но дори и в Германия Байерн не може да го постигне толкова лесно. Смятам, че когато бързо успяваме да си върнем топката, това ни помага доста повече. Става по-лесно когато сме стабилни в защита".

Хърватският специалист сподели, че е гледал вчерашното дерби между Левски и ЦСКА, "Гледах дербито, разбира се. Видях интересни неща и от двата отбора. Левски разчиташе много на статичните положения и се възползва от едно от тях", каза Йовичевич.