Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро е обявил пред свои приятели, че няма да играе около един месец заради контузията, която получи при победата с 1:0 над Евертън в събота.
 
След края на мача мениджърът на „гражданите“ Мануел Пелегрини разкри, че аржентинецът няма да вземе участие в предстоящия двубой с Рома в Шампионската лига във вторник, но не може да каже повече подробности за контузията на играча преди обстойния медицински преглед.
 
26-годишният Агуеро напусна куцайки терена срещу „карамелите“ със сълзи в очите. Според предварителните прогнози може да са засегнати връзки на коляното.
 
„Най-вероятно няма да играя един месец. Почувствах нещо странно с коленните връзки“, обявил нападателят на Манчестър Сити пред свои приятели.
 
Според „Дейли Мейл“ прегледът с ядрено-магнитен резонанс на коляното на Серхио Агуеро не може да бъде направен днес или във вторник, тъй като се изчаква да спадне отокът на коляното на футболиста.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!