Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри коментира след успеха с 2:1 над Реал (Мадрид) в първия полуфинал от Шампионската лига, че „бианконерите“ са играли с голяма интензивност и са ограничили свободата на действие на Кристиано Роналдо и компания.

"Много съм доволен от свършената работа на момчетата. Те постигнаха това, което заслужаваха. Не е лесно да стигнеш до полуфиналите на Шампионската лига. Още по-трудно е да победиш Реал на тази фаза от турнира", каза Алегри.

"Играхме с голяма интензивност и дадохме много малко свобода на Реал. Можеше да се представим по-силно през първото полувреме. Можеше да постигнем и много по-добър резултат, ако Йоренте бе реализирал възможността, която се откри пред него. Въпреки това, всички сме много доволни от победата над Реал. Сега трябва да бъдем много концентрирани и да се подготвим много внимателно за реванша в Мадрид", продължи наставникът на Ювентус.

"На практика е невъзможно да пресираше Реал (Мадрид) през всички 90 минути, важно е да умеем да четем играта", каза още Алегри. 

Всичко от Шампионската лига - ТУК

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

Шампионска лига, елиминационна фаза, сезон 2014/15 - ТУК