Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти каза след загубата от Ювентус с 1:2 в първия полуфинал в Шампионската лига, че неговият отбор не е имал достатъчно късмет в Торино, докато италианците са играли по начин, по който той е очаквал. "Ювентус си изигра добре картите в този мач. През второто полувреме имахме проблеми срещу тях, особено когато преминаха в схема 3-5-2. Нямахме късмет при атаката, при която падна втория гол. Освен това ударихме и греда. Явно тази вечер късметът не беше на наша страна", коментира Анчелоти.

"Обърнахме повече внимание на Пирло, което остави повече пространство за действие за Тевес и на моменти имаше голямо напрежение за нас. Ювентус игра по начин, по който очаквах - целенасочено, добре организирано и си реализираха възможностите. Двубоят бе доста вълнуващ. В реванша преди всичко трябва да сме търпеливи", каза още Анчелоти, който е бивш треньор на Ювентус.

Всичко от Шампионската лига - ТУК

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

Шампионска лига, елиминационна фаза, сезон 2014/15 - ТУК