Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри коментира след успеха с 2:1 при гостуването на Манчестър Сити в Шампионската лига, че победата на "Старата госпожа" не бива да се счита за неочаквана.

"Вярвахме, че ще спечелим, дори след лошия старт в Серия "А". Момчетата се представиха страхотна, а не беше лесно", каза Алегри след двубоя в Манчестър от Група "D".

"Шампионската лига мотивира всички. Победата носи огромно доза увереност и помага да работиш по-добре. Загубата щеше да бъде лоша, но искахме да покажем добра игра и да обърнем хода на събитията. Това е психологически въпрос и момчетата показаха, че са готови за трудната задача", добави спецът.

"Когато губехме с 0:1, рискувахме да допуснем втори гол, но Буфон бе изключителен. Реших да заложа на Куадраро, защото той можеше да създава проблеми за Сити между линиите. Мората и Куадраро работиха здраво и се жертваха за отбора", каза още треньорът на Ювентус.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на изминалите надпревари можете да намерите ТУК!