Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти не беше доволен след равенството 1:1 с Манчестър Сити в първия полуфинал на двата отбора в Шампионска лига. Италианският специалист получи жълт картон за протести, които обаче не са били категорични според италианеца.

„Добри чувства имам след този мач. Борихме се и искахме да спечелим. Бяхме планирали добре срещата. Резултатът не ни дава някакъв позитив, но продължаваме. През първите 30-ина минути те владееха повече топката, ала това не ни притесняваше. Бяхме добре позиционирани и си чакахме момента за преход, за да бъдем ефикасни и това стана. Представихме се добре в защита. Чувстваме се добре след този мач. Рюдигер се представи много добре и игра много силно и днес. Не е лесно. Понякога той има желанието да пресира, но не е нужно да го прави винаги. Важното е, че спазвахме дисциплината за пространство между линиите“, сподели Анчелото след мача на "Сантяго Бернабеу".

„Не знам защо ми показаха жълт картон. Преди това имаше отсъждания за футболисти на Ман Сити. Там трябваше да има картони, не за мен“, завърши афектираният италианец.