Треньорът на Байерн Карло Анчелоти е оптимист за реванша срещу бившия си тим Реал (Мадрид) от 1/4-финалите на Шампионската лига утре вечер от 21:45 часа българско време на „Сантяго Бернабеу”.

„Нуждаем се от един великолепен мач, за да продължим. Нашият шанс е по-малък от миналата седмица, но все още имаме такъв. Бях две години тук, имам незабравими спомени от това време”, започна Анчелоти пресконференцията си.

„Тренировката днес е важна за Боатенг и Хумелс. Левандовски е добре. Той тренира вчера с отбора и се чувства добре. Другите двама тренираха индивидуално, но трябва да ги тестваме на терена с топка. Мисля, че и двамата имат голям шанс да играят”, каза още италианският специалист.

„Естествено, че представянето на Левандовски ще ни помогне, но ние няма да променим стратегията си.Ще играем така, както и през цялата година. Той е важен играч за нас, който вкарва много голове и ни дава самочувствие”, надява се Анчелоти на повече голове със завръщането на Левандовски.

„Кимих може да играе утре, в случай че Баотенг или Хумелс не са на линия. През целия сезон работим върху статични положение. Инкасирахме гол след пряк свободен удар, но те си остават опасни, а и Рамос е истинско оръжие в атака. Не мисля за определен резултат. Мисля, че най-важното е да вкараме първи гол. Ако те вкарат, ние ще трябва да вкараме още два. Когато има голови възможности, това означава добра игра. Трябва да завършваме атаките си концентрирано. Многото пропуснати шансове не ме притесняват, защото реализираме много голове”, завърши наставникът на баварците.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА